Een mooie tuin moet ook mooi blijven. En daar is natuurlijk onderhoud voor nodig. Of de tuin nu groot of klein is, met veel beplanting of juist niet, onderhoud is er altijd. Misschien vindt u het zelf leuk om op zaterdag de handen uit de mouwen te steken. Maar misschien heeft u hier geen tijd voor, of is heeft u simpelweg geen groene vingers.

Tuinonderhoud op maat

Zitten er grote of lastige tuinklussen aan te komen? Groeit het groen u letterlijk boven het hoofd? Hoveniersbedrijf De Groene Klaver komt graag bij u langs om de onderhoudswerkzaamheden door te spreken. Wij bieden o.a. het volgende tuinonderhoud:

Najaarstip: Om bomen in uw tuin mooi te houden en overlast te voorkomen, helpt De Groene Klaver bij het snoeien of kappen van bomen. Meer over Boomverzorging. We maken een passende offerte voor het tuinonderhoud.

Tuinonderhoud vaste klanten

Wilt u een tuin die altijd netjes en verzorgd is? Klaar om optimaal te bloeien en mee te gaan in de seizoenen? Maak dan gebruik van een voordelig contract voor tuinonderhoud bij De Groene Klaver. Wij bieden de volgende onderhoudscontracten, specifieke wensen in overleg:

  • Voorjaarsbeurt – Wij maken uw tuin weer zomerklaar! Periode maart/april
  • Najaarsbeurt – Wij maken uw tuin weer winterklaar! Periode september/oktober
  • Vakantieservice – Weer inbrekers af met een verzorgde tuin. Periode: hele jaar
  • Als vaste klant krijgt u een korting op het reguliere uurtarief van De Groene Klaver

Kosten tuinonderhoud

Meer weten over de kosten van tuinonderhoud en een onderhoudscontract? Lees alles over het contract voor tuinonderhoud.
Wij bekijken graag uw tuin en maken een gratis offerte van de kosten.

Gratis offerte aanvragen