Haardhout/kachelhout voor een warme winter

De dagen worden weer korter en de herfstavonden zijn al weer aardig fris. Tijd om de openhaard of houtkachel weer af te stoffen! Geniet de hele winter van een gezellig warm huis. Of steek een lekker vuurtje aan op uw terras. Door nu alvast uw haardhout in te slaan bent u klaar voor de kou. Uw haardhout/kachelhout schaft u nu voordelig aan bij De Groene Klaver.

Droog haardhout, eikenhout of gemengd

Wanneer u haardhout aanschaft voor de komende koude dagen, wilt u waarschijnlijk kunnen stoken. Ons haardhout is droog en direct te gebruiken. Ook is het hout vrij van tannine, dus geen verstopte schoorsteen/pijp. We kopen partijen droge grove schaaldelen bij een houtzagerij. Zelf zagen we dit indien gewenst op maat. Het hout is al gedroogd bij de houtzagerij en legaal gekapt. U kunt kiezen voor eikenhout of gemengd haardhout. Meet gerust zelf het vochtpercentage in ons hout, een vochtmeter is aanwezig.

Voordelen van haardhout van De Groene Klaver

Er zijn veel leveranciers van haardhout. De Groene Klaver onderscheidt zich door de goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Voordelen van ons haardhout/kachelhout:

  • Buiten gedroogd haardhout
  • Traag brandend haardhout, mooie vlam en weinig rook
  • Scherpe prijs
  • Ruime voorraad
  • Thuisbezorgd of zelf afhalen

Prijzen en levering haardhout

Wilt u meer weten over ons haardhout? Lees dan verder:

Bezorging door De Groene Klaver is mogelijk in overleg. Bestel direct of vraag mij om u te bellen.

Gratis offerte aanvragen